Olisiko ollut v 2002 kun olin Kansalaisopistolla posliininmaalaus -kurssilla. Vaikka olenkin kouluaikoina ollut opettajien mielestä hyvä piirtämään, ei siitä paljoa ollut hyötyä tässä posliinimaalauksessa. Tekniikka ja värit ihan outoja, ei sivellin tahtonut pysyä oikeaoppisesti edes käsissä ja vielä olisi pitänyt tehdä oikealla tekniikalla. Jotain kuitenkin sain aikaiseksi. Tämä harrastus on nyt ollut katkolla, koska itselläni ei ole polttouunia.  Aluksi pari kuvaa.

Taulut on maalattu tavalliselle vaalealle seinälaatalle.  Värien sekoittamisessa oli aluksi ongelmia, kun ei osannut arvioida onko jauhetta ja vettä/öljyä oikeassa suhteessa.  Koko työ maalattu kerralla ja sitten vain laitettu posliinin polttouuniin. Taulussa puna-apiloita ja jotain heinää.

1489713.jpg

 

Tämän tein samanlaiselle laatalle ja samalla tekniikalla.  Taulussa kissankelloja ja päivänkakkaroita. Etummainen kakkara ei näin jälkikäteen katsoen ole ihan ok.  Nämäkin vien kehystettäväksi. Laitan sitten uudet kuvat, kun ehdin. Olin vallan unohtanut koko taulut, piti oikein etsiä minne olin laittanut. 

1489722.jpg