Tänään olin Milla tyttäreni perheen mukana kyläkierroksella naapuripitäjässä. (Mieheni meni Kuopion kaupunginteatteriin katsomaan Hilman päivät esitystä. Itse en jaksanut sinne lähteä.)  Ensin kävimme mieheni äidin haudalle viemässä äitienpäiväkukkia.

1543320.jpg

Tässä Jenni ja Joona halusivat päästä kuvaan.

1543329.jpg

Täältä matka jatkui minun lapsuudenkotiini äitiäni tapaamaan. Tulee aivan liian harvoin käytyä siellä. Mummo oli tosi ilahtunut käynnistämme. Viemisiksi vein amppelin, jossa oli sinisiä orvokkeja, tosi sievä. Lisäksi keltaisen ruukkuorgidean ja lasisen korin. Harmi, en muistanut ottaa kuvaa. Milla vei valkoisen runkoruusun. Paikalla sattui olemaan myös neljä muuta sisartani. Aika vierähti kahvitellessa ja juteltaessa kuin siivillä. 

Ja tietysti naisia kiehtoo aina kukat. Niinpä mukaan saatiin perennoja.

Kuvia taas Jennistä ja Joonasta mummolan pihalla. Bongasivat pihlajan juurelta jonkun lintupatsaan.

1543342.jpg

Joona, varsinainen linssilude.

1543339.jpg

Jenni poseeraa

1543347.jpg

Jenni ja tuulimylly

1543353.jpg

Seuraavaksi menimme tapaamaan pappaa, mieheni isää. Tyttäreni porukka ei ollut aikoihin käynyt siellä. Pappa oli yllättynyt ja mielissään, kun hekin ehtivät sinne käymään. Pitihän ne kahvit sielläkin juoda ja syödä makeita pöydänantimia.

Pappa on varsinainen viherpeukalo. Kliivia oli täydessä kukassaan ja oli pakko ottaa siitä kuva. Eikö olekkin mahtavan näköinen, kaunis kukka.  Milla vei papalle punaisen ruukku ruusun. Vaikka kuinka olisi halunnut vielä olla siellä, oli pakko lähteä tulemaan kotia kohti, että Millan  porukka ehtii omille töilleen. Pitänee mennä mieheni kanssan viikolla uudestaan käymään papalla.

1543365.jpg