Viikkoon en ole ehtinyt tänne kirjoitella. Töissä käyty tavalliseen tapaan. Vielä olisi kolme viikkoa, kun pääsen kesälomalle. Pidänkin sitten yhtäperää neljä viikkoa lomaa.  Perjantai-iltana kävin mieheni kanssa Pielaveden kesäteatterissa katsomassa näytelmän Pitkä pitkä lyhyt lyhyt. Oli muuten hyvä. Kannattaa käydä katsomassa. Lauantaina taas oli siivousta ja pyykkäystä. Alakerran ikkunat nyt kaikki pesty, enää olisi yläkerran pesemättä. Pestävä ennen lomaa. Tänään sunnuntaina lähdimme Kuopioon shoppailukierrokselle. Siinäpä se päivä hurahtikin. Tuli ostettua kaikenlaista. Vaatetta, kenkää ja matkajääkaappi. Jos vaikka elokuussa tartteis lomamatkalla. Samalla kävimme systeriä tapaamassa.

Käsitöitäkin olen iltaisin tehnyt. Nyt ristipistotyökin edistynyt aika lailla. Siitä tullee muuten aika kivan näköinen. Kuvaa työstä en voinut ottaa, harmi..., koska lainasin kameran pojalleni.  

Täällä oli tänään tosi kylmää.  Vähän väliä satanut. Lämpötila noin 10 astetta ja aika kova tuuli. Tätäkö tämä kesä nyt sitten on.  Olen kuitenkin ulskaltautunut uimaan toki saunasta käsin. Järvessä oli vain 17 astetta lämmintä. Kylmältä tuntu, mutta kun olin päättänyt että uin niin sitten uin. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!