Ensiksi toivotan Teille kaikille

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2012

Blogissani on ollut hiljaiseloa jo yli kolme kuukautta. Ja mistäköhän syystä. Aivan älytön ryysis on ollut töissä. Työpäivät ovat venyneet 10-13 tuntisiksi. Välillä viikonloppunakin työpaikalla. Terveydenhuollon kuntayhtymämme purkautui nyt vuoden vaihteessa ja henkilökunta siirtyi sairaanhoitopiiriin perustettuun liikelaitokseen. Normaalitöiden ohella piti tehdä kaikki muutokseen liittyvät työt. Tietokoneitakin on kaksin kappalein työpöydällä. Mutta kun käsiä ei ole kuin yhdet parit. Illalla kotiin tultua ei jaksanut tehdä mitään, pesulle ja nukkumaan ja aamulla melkein yhtä uupuneena taas töihin. Luulen, että saattais helpottaa helmikuun puolella hiukan. Saa nähdä sitten. Mutta se siitä.....

Joulu tuli ja meni. Tunnelmaan en kyllä päässyt ollenkaan, sillä mitään joululeivonnaisia en ehtinyt tekemään. Iso kiitos kuuluu miehelleni, joka hommasi joulua varten kaikki tarvittavan kaupan hyllyltä ja tyttäreni oli valmistanut porkkana- ja lanttulaatikot. Ai niin... laitoinhan minä yöksi uuniin juhlakinkun paistumaan. Kaikkea oli mitä tarvittiin.  Onnekseni joululahjat olin hommannut jo hyvissä ajoin.

Vanhin tyttäremme kävi perheineen tapaninpäivänä meillä. Heitäkin näkee niin harvoin. Kaikilla omat kiireensä opiskelu ym... Nuorimmaisemme oli koko joulun meillä täällä.

Tämä tarina liittyy alla olevaan kuvaan. Pari vuotta sitten kävin Tampereella . ja ostin sieltä enkeli tarvikepaketin. Itse en silloinkaan ehtinyt sitä tekemään, niinpä annoin tyttärelleni sen tehtäväksi ja taisin sanoa ettei ole mitään kiirettä tehdä sitä. No aikaa kului kaksi vuotta, oli nääs unohtanut koko jutun kaappiinsa.  Nyt enkeli on valmis. Kiitos Katille.  (enkeli on täysin vaalee, mutta minun kuvat ovat aina epäselviä).

1325417124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e