Lopetin juuri wc:n seinien maalauksen. Illalla maalasin kertaalleen ja nyt toiseen kertaan. Keskiviikko iltana yötä vasten saumasin lattian ja torstai iltana olikin vuorossa seinälaattojen saumaus. Onneksi on tältä osin kaikki tehty. Persaukset on kyykistelystä ja kumartelusta olleet koko viikon kipeet, ei tahdo oikein kärsiä istuakkaan eikä rappusia nousta. Vissiin ollut liikunnan puutetta, kun kipeytyivät.

Enää olisi uuden WC istuimen paikoillen laitto ja kaappien/pesualtaan asennus. Silikonit vielä laitettava lattiarajaan ja seinälaattojen nurkat. Kaupasta pitää vielä käydä etsimässä paperirullateline ja pyyhkeelle jonkinlainen viritys. Sitten se olisikin siinä. Ai niin tuleehan laipioon myös listat.

Tässä jokun kuva valmiista.

Laipiooon laitoimme mdf paneelin, väri valkea, jossa puunsyykuvio harmahtava. Ei oikein näy kuvassa. Kaikista kuvista tuli todellisuutta paljon tummemmat, mutta eiköhän tästä jotain selvää saa.

 

2123259.jpg

Kaikki seinät on kovacyprokista. Osaan seinistä laitettiin lasikuitutapetti, joka maalattu valkealla, vivahtaa ihan vähän harmaaseen.

2123263.jpg

 

Pesupisteen ympärysseinille laitettiin laatat. N'mä ovat valkeat jossa marmorimaisesti harmaaa.

 

2123216.jpg

Lattia on tällainen

2123215.jpg