No niin reissu heitetty. Matkaan lähdettiin lauantai aamuna klo 6.15 kotoa Kuopiota kohti omalla autolla.  Kuopiosta lähdettiin sitten systerin  ja hänen miehensä kanssa heidän asuntoautollaan kohti Turkua.

1850402.jpg

Reitti Kuopio-Jyväskylä-Tampere-Turku.  Matka meni erittäin hyvin ja viihtyisästi. Asuntoauto on kuin koti pyörienpäällä ja kun mukana on vielä erittäin hyvää seuraa. Perillä Turussa olimme noin 14.00. Tätini oli erittäin ilahtunut vierailustamme. Aika meni kuin siivillä. Sitten pitikin lähteä hotellille, koska klo 18.00 mennessä oli kirjauduttava hotelliin. Koko porukka menimme sinne jalkaisin, samalla tehtiin katselmus kaupungilla. Kun ilmoittautuminen ja laukut oli viety hotellihuoneeseen, lähdimme takaisin tädin luokse iltaa viettämään. Systerin porukka meni yöksi Ruissaloon ja minä ukkelin kansa hotellille joskus kymmenen tienoilla. Tässä ukkeli köllöttelee hotelliaamiaisen jälkeen.

 1850502.jpg

Tänään lähdimme sitten Automuseoon katsomaan vanhoja autoja. Ah miten kauniita ne olivatkaan. Otin muutamia kuvia. Tässä  on Popeda, vm 1956. Isällänikin oli tällainen 50-luvulla.

1850467.jpg

Ja tässä Skoda, siis aivan upeita autoja.

1850491.jpg

Kaikkia kuvia en jaksa laitella.

Tulimme kotiin tänään noin klo 22.00. Edestakainen matka kotoa Turkuun oli 1110 km. Pitkä oli matka, mutta kannatti tehdä. Tässä lyhyesti matkakuulumiset kerrottuna.

Huomenna koittaa arki ja maanantai. Nyt loma on loppu ja töihin on palattava. Voihan kökki.....

Mutta nyt on mentävä yöpuulle, että jaksaa aamulla nousta virkeänä. Öitä.