Paikallsessa puutarhassa oli kesäkauden avajaiset. Pistäydyimme siellä.  Mukaan tarttui verbena amppelikukka ja pari vaaleanpunaista markettaa.

Amppeli oli 20 € ja marketat 5 €/kpl. 

Kamera kun on aina mukana, piti napata puutarhaltakin kuvaa.

1586995.jpg

Tämä pääsi heti ulkorakennuksen kuistin koristukseksi. Onko tämä verbena? Ostan vaikka en tiedä varmaks kukan nimiä. Mutta minusta on kaunis.

1587008.jpg

Tässä on marketat. Ah´´´ niin hempeä vaaleanpunainen. Laitan ruukkuun  ja jotain kukkaa lisukkeeksi, en vielä tiedä mitä.

1587015.jpg

Tässä  taidetta. Kaadettu tosi iso koivu, kanto edelleen paikoillaan. Ruuvilla kiinnitimme käkkärän siihen, jossa on aina joko amppelikukkaa tai muuta höpötystä. Nyt vielä pajupallot.

1587033.jpg

Tämän leikkimökin mieheni teki lastenlapsia varten kesällä 2007. Itse suunnitteli sitä mukaa kun rakensi. On muuten hyvä rakentamaan. Sisäseinät vielä maalattava valkoiseksi ja jotain kalustusta vielä laitettava esim. hyllyä ym. Jos valmiina ei löydy, saa mieheni nikkaroida. Itse valitsin mökin värin ja maalasin. Niin, olen virkannut pitsiverhot ikkunaan, kun Jenni neiti pyysi. Ovesta vielä puuttuu.  

1587040.jpg

Meillä on aika iso piha-alue, kuvissa nyt vain pieni nurkkaus alueesta. Jahka saan valmista täällä pihalla, laittelen lisää kuvia.