Niin siitä onkin jo kauan, kun tänne viimeksi olen kirjoitellut. Jotenkin aikaa vain ei ole riittänyt tai sitten muuten en ole enää jaksanut töiden jälkeen.

Nyt olen ollut pari päivää lomalla. Ja paljon on tekemätöntä työtä. Eipä taida ehtiä pitempiä reissuja heittämään.

Urakoitu on omakotitalossamme. Ensiksi kaivinkone kävi kaivamassa 3000 ltr:n öljysäiliön maasta.  Lämmitys vaihtuu meillä  maalämpöön. Poraus on jo suoritettu. Kallioon tuli reikää 170 m:n syvyyteen. Enää firma käy asentamassa laitteiston.

Eikä siinä vielä kaikki. Koska kaivuri oli jo tontilla, niin homma laajeni. Kaivettiin talon seinustat samalla auki ja laitettiin uudet salaojat.  Melkonen mylläkkä ja sotku. Onneksi oli sää suosiollinen. Siinä helteessä kun kärräsi sepeliä, niin kyllä hiki irtosi. Nyt alkaa olla melkein valmista. Nurmikon ja laattojen laittoa on kanssa vielä tehtävä.  

Koska porauksesta ja kaivamisesta syntyi aika paljon pölyä, niin koko huusolli sisältäkin kaipaa tosi perusteellisen suursiivouksen. Ikkunoiden pesu on ekana suunnitelmissa. Kääk....

Ja ollaanhan sitä loma-asuntoakin välillä yritetty rakentaa. Muurari on muurannut alkukesästä piipun ja väliseinää. Tänään rakennustarkastaja kävikin aamusta tarkastamassa ja antoi luvan jatkaa. Jospa siitäkin joskus valmis tulee.

Mistään näistä teoksista ei nyt ole kuvia laittaa, mutta jatkossa sitten.

Näin meillä tämä kesä taitaa mennä.