Olin tänään töistä ylityövapaalla. Niinpä lähdettiinkin mökille, koska ilma oli tosi lämmin ja aurinkoinen. Heti kun tultiin mökille, lehtiharavat käteen ja piha-alueita siistimään. Mistähän sitä törkyä oikein tulee. Kyllä kai sitä monta kottaria työnneltiin metsikköön kolojen täytteeksi. Järvestä ei ollut vielä jäät lähteneet, mutta rannat olivat sulat. Varmaan jäät lähtee viikon sisällä.

Ja sattuipa siellä hupaisa juttu. Laku heitti talviturkin. Olikohan vahingossa pudonnut laiturilta järveen tai sitten mennyt heikoille jäille. Olin kauempana rannasta haravoimassa, joten en nähnyt tilannetta. Laku sitten juoksee minun luo tosi surkeen näköisenä. Turkki aivan märkänä. Arvatkaa vain säikähdinkö, jos vaikka ois hukkunut. Siinä sitten pyyhkeen kanssa sitä kuivattelin. Kun turkki oli kuivunut, Laku lähti pörriäisten ja perhosten kanssa kisailemaan. Toinen "arka jalka" Late vaan piileskeli auton alla ja aitassa sängyn alla. Reppana ei kai vielä oikein ymmärrä mökki- ihanuutta.

Välillä joimme termarista kahvia ja söimme vähän " huikopalaa". Vielä jäi haravointia seuraavalle kerralle. Harmi, kun en muistanut ottaa kameraa mukaan. Kaiken kaikkiaan ihana päivä.