Lauantai aamupäivä meni kukkapenkkien laittamisessa ja saatiin kuin saatiinkin toinenkin suihkuallas upotettua maahan ja istutukset laitettua. Puoli kahden aikaan mieheni huuteli, että alahan tulla jo pois ja pesulle. Meidät oli kutsuttu tuttava perheen tyttären lakkiaisiin. Siellä juhlat alkoivat klo 15.00. Oli kiva olla juhlimassa. Sieltä äkkiä kotiin vaatteiden vaihtoon, kahvitarpeet mukaan ja ajamaan mökille. Mieheni veli oli perheen kanssa tulossa sinne. Kahvittelimme ja paistoimme makkaraa. Ilma oli tosi lämmin ja aurinkoinen. Vielä ei uskalla järveen mennä uimaan, minulle vesi liian KYLMÄÄ.  Mikäli aurinkoa riittää varmaan vesikin rupeaa lämpenemään. Kuva rannastamme aurinkopaisteessa.  Koko rantamme on hiekkapohjainen, kirkasvetinen, rannasta matalahko.

1607215.jpg

Tänään sunnuntaina suuntasimmekin sitten Katin perheen luo Pohjanmaalle. Oli kiva käydä taas pitkästä aikaa. Tietenkin piti katsella tytön laittamaa pihaa ja ihastella kauniita istutuksia. Sainpa häneltä perennaa, en vain enää muista kukan nimeä.  Sinne tuli myös Katin miehen vanhemmat. Oli kiva tavata heidätkin.

Sittenpä olikin jo aika lähteä kotimatkalle. Poikkesimme Pyhäsälmessa puutarhalla. Tosi mahtavat kukkahallit.  Ostimme kotiin petunioita, tuoksupielusta, lobelioita ja daaliota.  Kukat olivat tosi hyviä.

Kuvia yhdestä kukkahallista. Halleja taisi olla 4.

1607301.jpg

 

1607311.jpg

 

1607324.jpg

Heti kotiin saavuttuamme laitoimme kukat ruukkuihin.

Nyt täytyy lopettaa. On mentävä saunomaan. Heips!