Ensiksi pitää kiittää Katia tästä hauskasta tunnustuksesta.  Vai että "nirppanokka" suosittelee. Täällä naurattaa....

                                                                   Cool

Täällä on ollut koko päivän tosi kirkas, aurinkoinen ja raikas sää. Siksipä piti ruveta tuumasta toimeen heti aamusta ja eikun matot pellolle tuulettumaan. Nyt onkin alakerta siivottu ja voikin nauttia puhtaudesta. Pyykkikone on saanut pyöriä taukoamatta koko päivän. Ihana saada pyykit ulos kuivumaan.

                                                              

Kissat nauttivat myös näistä keväisistä päivistä ja pyrkivätkin jatkuvasti ulos. Tänään toinen kissa hävisikin pariksi tunniksi omille teilleen. Voi mikä huoli minulla olikaan. Moneen otteeseen kävin sitä etsiskelemässä, mutta kun ei löytynyt, niin ajattelin että olkoon. Tottapahan nälkä kotiin ajaa. Niinpä omia aikojaan osasikin tulla. Torua tietenkin piti, että ottaisi opikseen.

                                                                 Huuto Itku

Viikko olisi vielä töitä ja sitten pari viikkoa lomaa. Voi mikä ihanuus!!! Töissä olenkin joutunut tekemään jatkuvasti ylitöitä. Välillä tuntuu jo että hulluksi tulee ja hermot ovat olleet kireällä. Kotona ei ole ehtinyt/jaksanut tehdä mitään. Olla öllötelty vain. Monta kertaa on käynyt mielessä, että jos lähtis töistä viimesen kerran ovet paukkuen ja jättäis kaiken paskan taakseen,  mutta kun niitä muita työpaikkoja ei täällä ole.