Viikko oltu loman jälkeen töissä. Aika hujahti kuin siivillä.

Lauantaina oli Kuopiossa Rompe-päivät ja Vanhojen autojen Ruska-ajot. Oli valtavan kylmä päivä. Pika pikaa kiertelimme Rompe-torilla. Mitään ei sieltä tullut ostettua

Ruska-ajot kiinnostivat enemmän. Yli 40 vanhaa autoa osallistui niihin. Myös systerin siippa oli osallistumassa. Tässä kuva hänen entisöimästä 50-luvun Mersusta. 

1867790.jpg

Ajoista hän oli saanut eka palkinnon, oikean pokaalin. Voittokahvitkin olisi ollut heidän kotona, mutta lähdimme kaupoille ennen kilpailun päättymistä.

Vaikka mitään erityistä ei ollut suunnitelmissa ostaa, tavaraa kuitenkin tuli ostettua useampi kassillinen. Itselleni tuli ostettua useampi pusero ym. Joka kauppareissulla tulee osteltua myös ristipisto- ja virkkauslehtiä.  Ekstempore ostos oli vessaan uudet kalusteet. Haettava tulevalla viikolla, kun eivät  mahtuneet tuohon meidän autoon. Nyt pitää vain ruveta vanhoja purkamaan pois, samalla uusitaan myös seinämateriaalit. Siinäpä onkin ukkelille puuhaa. 

******

Ihan piti ottaa kuva tuosta pallokrysanteemista, kun kukkii niin upeasti.

1867803.jpg

*****

Koko viivolla en ole ehtinyt tekemään yhtään käsitöitä. Jospa aikaa jäisi, kun herukat kohta kaikki kerätty ja mies on ne mehustanut.

Tänään pyörähdimme mökillä vähän hommailemassa. Pistäydyimme myös metsässä katsomassa sieniä. Eipä niitä näyttänyt olevan. Sen sijaan puolukkaa tulee runsaasti, ovat jo melko punaisia. Niitä pitää vielä kerätä mehumarjoiksi. Että tämmöstä kuuluu.