Heippa!

Kirjoittelen muutaman sanan tämän hetkisistä puuhailuistamme.

Mökille on saatu viikko sitten pellit katolle. Minä, mieheni ja poikamme kolmistaan uurastimme. Oli  vaan melkonen urakka, mutta hyvä tuli. Huomenissa lähdetään laittamaan loput harja- ja päätypellit paikoilleen. Sittenpä se onkin siinä. Työt jatkuu sitten keväällä.

Omakotitalossamme on aloitettu alakerran täydellinen remontti. Kesäkuussa kävimme jo valitsemassa uudet keittiökalusteet, jotka nyt saadaan marraskuun eka viikolla. Keittiöön tulee täydellinen muodonmuutos. Nyt entiset kaapistot ovat suurimmaksi osaksi otettu pois, ainoastaan tiskiallaskaappi ja astiakaappi on käytössä.  Koko alakertaan laipioon tulee uusi pinta ja lattiaan laitetaan laminaatti. Nykyisin on tammi parketti, joka olisi pitänyt hioa, siksi päädyimme laminaattiin. Seiniin myös tulee uudet materiaalit. 

Eilen kävimmekin näistä sisustusjuttuja kaupungissa katselemassa. Uusia ideoita syntyi kun näki mitä kaikkea nykyään on saatavilla. Haaveeni on, että kodista tulee vaalea, valoisa, vähän romanttinen ja viihtyisä, koska olen koti-ihminen.  Joka ilta tulee seurattua INNO sisustusohjelmaa (näkyy kaapelitv:ssä), paljon olen sieltä saanut uusia ideoita.

Remonttimiehenä on oma ukkeli ja minä. Toivottavasti valmistuisi viimeistään jouluksi.  Hermoja ei passaa menettää, vaikka joutuu rempan keskellä asumaankin.